kezdőlap > marketing iránytű

Marketing Iránytű

A tanulmányok, képzések során megszerzett elméleti tudás és a szakértői munka közben tapasztalt törvényszerűségek sarkalltak arra, hogy könyv formájában adjuk közre az ágazattól függetlenül működő, fenntartható versenyelőnyre fókuszáló marketingmegoldások rendszerét.

A kézikönyv célja, hogy a hazai kis- és középvállalkozások számára útmutatóul szolgáljon az eredményes marketingstratégia kialakításához, segítséget nyújtson a megvalósítható marketingterv összeállításában és kivitelezésében.

A Marketing Iránytű könnyen érthető, gyakorlatias tanácsokkal szolgálja a versenyképesség fenntartását és növelését célzó kérdések megválaszolását. Emellett példákat, mintákat is tartalmaz.

Elsősorban cégvezetőknek, valamint értékesítési és marketingvezetőknek javasoljuk a könyvben olvasottak elsajátítását. Azoknak különösen érdekes lehet, akik vállalkozásukban mindhárom feladatot egy személyben látják el. Hogy miért? Mert az évek során többnyire a hozzájuk hasonló vezetőkkel együtt kerestünk új irányokat és jártunk be addig ismeretlen ösvényeket a megoldásokért. A könyvben megfogalmazott tanácsok, és gyakorlatban tesztelt módszerek rendszerének kialakulása tehát nagyrészt nekik, az ő megbízásaiknak köszönhető.

Természetes, hogy a könyv elolvasása nem oldja meg az Ön minden problémáját egy csapásra, de segítséget nyújthat Önnek az összefüggések feltárásában és a döntések megalapozásában.

Marketing Iránytű című könyvünk jelenleg előkészítési fázisban van. Amennyiben rövid tájékoztatónk felkeltette érdeklődését, e-mailben elküldjük Önnek a kézikönyv egyes elkészült fejezeteit. Így Ön már jóval a megjelenés előtt alkalmazhatja a bevált módszereket, még mielőtt versenytársai megismernék ezeket.

A regisztrációs űrlap kitöltése után Ön ingyenesen hozzájuthat a Marketing Iránytű első fejezetéhez, melyet e-mailben küldünk el Önnek.

 

Még nem regisztráltam. Szeretném megkapni a Marketing Iránytű első fejezetét, ezért most regisztrálok.


Már regisztrált felhasználója vagyok az ÖTLETHÍD oldalnak. Szeretnék belépni a feliratkozáshoz.


 
   
 
Ötlethíd Kft.